fundit

Grundbet Kuracor

Beton kontakt kuarcor/Primer for concrete Interior &Exterior Use V...

Ngjyra të brendshme

Ngjyrë akrylike për brenda dhe jashtë/Acrylic Interior and Exterior pai...

Ecofasadex

Ngjyrë për jashtë/Exterior paint Veçoritë: -Është ngjyrë dekorative d...

Dekorime të dhomave

Dekorplast është i prodhuar ekskluzivisht nga copëza të mermerit dhe gr...

Ngjyra për dekorime

Ngjyrë për brenda Latex/Interior paint Latex Veçoritë: -Ngjyrë satene...

Mbështetje për konsumatorin

Mbështetje online

Stafi jonë do të kujdeset tu asistojë dhe tu përgjigjet nevojave tuaja

Ide për Dizajnin

Keni nevojë për ide se si do të dizajnoni hapësirat tuaja?

Transportim i lehtë

Kontaktoni departamentin tonë të shitjes dhe ai do tu udhëzojë dhe ju do të keni në dorë produktet tona..

Ballina:

Ngjyrë për brenda Latex/Interior paint Latex Veçoritë: -Ngjyrë satene e kualitetit shumë të lartë me bazë akrylike,ekologjike.-Dedikuar për dekorimin e mureve në vendet luksoze si lokale,zyre, sallone për pritje,objekte afariste etj.-Lehtë i aplikueshëm, difuz për ujë dhe ajë... ...More

Ngjyrë akrylike për brenda dhe jashtë/Acrylic Interior and Exterior paint Veçoritë: -Ngjyrë disperzive e kualitetit të lartë me bazë akrylike, ekologjike.-Dedikuar për dekorimin e mureve të brendshme dhe të jashtme.-Lehtë i aplikueshëm,difuz në ujë dhe ajër.-I qëndrueshëm në ... ...More

May
10

Ngjyrë për jashtë/Exterior paint Veçoritë: -Është ngjyrë dekorative dedikuar për dekorimin e mureve, fasadës nga jashtë.-Është e punuar nga lidhësat, pigmentet dhe aditivat me qëndrueshmëritë lartë ndaj kushteve atmosferike dhe rrezeve UV.-Punohet në shumë nuanca nga katalogu... ...More

Dekorplast është i prodhuar ekskluzivisht nga copëza të mermerit dhe granitit 100% natyral,çka e bën të veçantë nga produktet e tjera të ngjashme të prodhuara nga guri i ngjyrosur, të cilat janëshumë më pak të qëndrushme ndaj kushteve atmosferikeDekorplast mund ta gjeni në 54 n... ...More

Video

Get Adobe Flash player

quick view

quick view

quick view

quick view

Copyright © 2012 Eco Color. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Zhvilluar nga: Mburojatech.com.