Ngjyra për dekorime

Ngjyra për dekorime

Print PDF
color-sm.jpg

Ngjyrë për brenda Latex/Interior paint Latex


Veçoritë:

-Ngjyrë satene e kualitetit shumë të lartë me bazë akrylike,ekologjike.
-Dedikuar për dekorimin e mureve në vendet luksoze si lokale,zyre,
sallone për pritje,objekte afariste etj.
-Lehtë i aplikueshëm, difuz për ujë dhe ajër.
-I qëndrueshëm në fërkim dhe pastrim me leckë.
-I pështatshëm për nuancim.Ka kapacitet të madh të pranimit të pigmenteve.
-Pa materie që avullohen.

Mënyra e përdorimit:

Sipërfaqja që ngjyroset paraprakisht rrafshohet, pastrohet nga pluhuri dhe yndyrat,
pastaj lyhet me bazën Ecogrund Standard pse Ecotief( si bazë mbi mur të ri ose të vjetër, jokualitativ)
Pas tharjes së bazës, lyhet me dy shtresa Ecoline.
-Hollohet me ujë gjer 20%.
-Bartet me brushë, cilindër ose pistoletë.
-Mbulimi :8-10 m2/lit
-Afati i përdorimit: 12 muaj
-Të ruhet në temperaturë:+5C deri+25C

Paketimi Neto:5 kg, 15 kg,25 kg.Kova Ecostar