Ngjyra të brendshme

Ngjyra të brendshme

Print PDF
color-sm.jpg

Ngjyrë akrylike për brenda dhe jashtë/Acrylic Interior and Exterior paint

Veçoritë:

-Ngjyrë disperzive e kualitetit të lartë me bazë akrylike, ekologjike.
-Dedikuar për dekorimin e mureve të brendshme dhe të jashtme.
-Lehtë i aplikueshëm,difuz në ujë dhe ajër.
-I qëndrueshëm në fërkim dhe pastrim me leckë.
-I përshtatshëm për nuancim.
-Pa materie që avullohen.

Mënyra e përdorimit:


-Sipërfaqja që ngjyroset paraprakisht rrafshohet, pastrohet nga pluhuri dhe yndyrat,
pastaj lyhet me bazën Ecogrund Standard ose Ecotief
(si bazë mbi mur të ri ose të vjetër, jokualitativ).
Pas tharjes së bazës, lyhet me dy shtresa Ecostar.
-Hollohet me ujë deri në 20%
-Bartet me brushë,cilindër ose pistoletë
-Mbulimi: 8-10 m2/lit
-Afati i përdorimit: 12 muaj
-Të ruhet në temperaturë: +5C deri +25C

Paketimi Neto: 5kg, 10 kg,14 kg, 20kg, 25kgKova Ecoline