Mbi kompaninë

Mbi kompaninë

Print PDF

Fabrika e Ngjyrave  "Eco Color" e themeluar si shoqeri aksionare qe ne vitin 2008, por me nje trashegimi profesionale dhe pervoje te gjate te fituar brenda dhe jashte Kosoves.
Sot kompania gezon nje qarkullim te mire, linja te mira prodhimi, produkte të shumta dhe treg te stabilizuar, e krejt këto na mundësojnë që të qarkullojmë me një kapital te konsiderueshëm.
Me sukses të plotë jemi drejtuar drejt arritjes së standardeve më të larta të cilësisë së produkteve dhe të menaxhimit, avancimit profesional dhe rritjes se kapaciteteve.
Sot firma ka tri departamente bazë, të prodhimit, të shitjes dhe të distribuimit. 
Kompania është e interesuar që vazhdimisht t'i rrit bashkëpunimet e saja si brenda dhe jashtë vendit.

 

 

 

Stabilimenti në Mitrovicëmap location

Adresa: Rr. Epiri, 11
40.000 Mitrovicë
Kosovë

 

Kontakt:
Tel & Fax: 028-53 53 11
Mob: 049 853 853
Mob: 045 339 339
e-Mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it